Hell Yeah Pointer 6

Ücretsiz SSL Sertifikası Nasıl Alınır ?


Ücretsiz SSL Sertifikası Nasıl Alınır ?
Merhaba siberciler buğün ki yazımızda web sitenize nasıl ücretsiz bir şekilde SSL Sertifikası alacağınızdan bahsedeceğiz bu yöntem sayesinde hiçbir ek ücret ödemeden kendi web sitenize 3 aylık SSL Sertifikası alabilirsiniz 3 ay bittikden sonra tekrar alın ve böylece süresiz SSL Sertifiknız olur nasıl alacağınızdan aşağıda bahsettik okumaya başlayın siberciler.
1) Malzemeler :
  1. Cpanel Erişme Yetkisi
  2. Vereceğimiz Site
  3. FTP Erişimi
Evet siberci nasıl yapılacağını anlatmaya başlayalım. İlk önce burdan ihtiyacımız olan web sitesine gidelim. Açılan sitede hemen alt bölümde ssl almak istediğiniz web sitesinin adını giriniz . Bir diğer adım ise sitenin size ait olduğunu doğrulamaktir. Bunun için en kolay yöntem 2. Yöntem olan Manuel Doğrulama seçeneğidir. Bu seçeneği seçtikten sonra size 2 dosya verecek bunları indirin daha sonra Cpanelden>Dosya Yöneticisi>public_html yolu veya FTP programından public_html klasörüne gelin. Daha sonra ise klasör oluştur diyin ve klasör adına “.well-known” yazın daha sonra ise oluşturduğumuz klasörün içinede “acme-challenge” adında klasör oluşturun. Oluşturduktan sonra indirdiniz 2 dosyayı “acme-challenge” klasörüne atıp kaydedip çıkın bitti bu kadar daha sonra hemen siteye geri dönün ve SSL Sertifikasını indire tıklayın. Artık SSL Sertifikasını oluşturdunuz.

2. Adım SSL Sertifikasını Etkinleştirme
Cpanele tekrar gelin ve SSL/SSL Wizard seçeneğini seçin sizde değişiklik gösterebilir. Gelen menüde SSL Sertifikası yükle seçeneğini seçin ve SSL sitesinden aldığımız kodları girin ve etkinleştire tıklayın işte siberci bu kadar sitende artık bir SSL Sertifikası var bizden bu kadar . Bize destek olmak için sağda solda çıkan reklamlara tıklaman yeterli . Yapamayan arkadaşlar yorumlara yazabilir veya yektakaya594@gmail.com adresinden bize ulaşabilir. Bu tür yazılar gelmesini istiyorsan yorumlarda belirt.

1 yorum:

yorum
Yeko72
admin
14 Aralık 2018 12:33 ×

teşekürler

Yeko72
Cevapla
avatar

İnstagram Takipçi hilesi Mobiltakipciyiz

İnstagram Takipci Hilesi